AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi

Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
DEMİRCİ BELDESİ KALEALTI MAH. GENÇ OSMAN CAD. NO 2 İÇ KAPI NO 3 GÜLAĞAÇ / AKSARAY
Vizyon
Demirci Çok Programlı Lisesi´ni okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile 4 yıl içinde; - Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, - Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, - Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, - Gelişmiş ülke normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmak.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ulaşım
Okulumuz il ve ilçe merkezi arasında olduğu için, ilçe ve belde araçları sürekli buradan geçmektedir, bu sebeple ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır. Okulumuz öğretmenleri il merkezinden servisle gidiş geliş yapmaktadır.
Okulumuz il merkezine 25 km, ilçe merkezine 10 km´dir.