Demirci Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 382 436 20 99
WEB http://demircicpl.meb.k12.tr
Adres : Kale Altı Mah. Demirci Kasabası, GÜLAĞAÇ/AKSARAY
VİZYON : Demirci Çok Programlı Lisesi´ni okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile 4 yıl içinde; - Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, - Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, - Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, - Gelişmiş ülke normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmak.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : YOK Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz il ve ilçe merkezi arasında olduğu için, ilçe ve belde araçları sürekli buradan geçmektedir, bu sebeple ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır. Okulumuz öğretmenleri il merkezinden servisle gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 25 km, ilçe merkezine 10 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :